Den bedste tid er familietid, og endnu bedre er det, når familietid og ferietid kan kombineres. Det er desværre ikke alle, som har råd til at rejse lige så ofte, som vi gerne vil. Derfor deler vi her et rigtig godt sparetip til dig, som både vil spare penge på den lange bane, og som også gerne vil passe en lille smule på miljøet samtidig.

Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du får råd til mere ferie, og hvordan du kommer bedst og sikrest af sted.

Grønt aftryk og store besparelser

Rom blev ikke bygget på én dag, og intet godt kommer til den, som ikke arbejder for det. Vi kunne ryste mange flere floskler ud af ærmet, men det, vi egentlig bare gerne vil frem til, er, at du selvfølgelig ikke kan spare stakkevis af penge fra den ene dag til den anden uden at ændre på dine praksisser. Er du derimod klar til at se lidt indad og investere i fremtiden, så er Kinnan.dk absolut et kig værd. Kinnan står bag de innovative luft-til-luft- og luft-til-vand-varmepumper, og det er altså her, du kan spare penge, hvis du tager de langsigtede briller på.

Teknologien består af et system, hvor varmepumpen optager varmeenergi fra luften og omdanner det til varmt vand eller henholdsvis varm eller kold luft. Du kan altså både bruge varmepumperne fra Kinnan til at få varmt vand, til at varme huset op og til at køle det lidt ned i de varme sommermåneder.

Det allerbedste af det hele er, at du ved at investere i en sådan varmepumpe vil spare mange penge på din varmeregning i fremtiden. Når først du har indtjent de beskedne omkostninger, der er ved køb og installation af pumpen, er det bare med at gå i gang med at spare op til ferierne.

Husk sikkerheden inden din ferie

I og med at du er interesseret i at vælge miljørigtige løsninger til dit hjem som eksempelvis Kinnans varmepumpe, så går vi automatisk ud fra, at du ikke bliver afskrækket af ordet ”køreferie”. Det er nemlig lige præcis din mulighed for at komme på endnu flere fede ferier i fremtiden. Kører du på ferie, er du fuldstændig fleksibel og uafhængig af flyafgange og offentlig transport. Så længe sikkerheden er i orden, kan du køre alle steder hen.

Og apropos sikkerhed. Det er utrolig vigtigt at have det bedst mulige udsyn, når du kører på motorvejene rundt omkring i verden. Særligt hvis du kører med familiens campingvogn spændt bagpå, er det vigtigt, at du tager dig nogle sikkerhedsforbehold. Glem aldrig nogle gode campingspejle, husk at orienter dig om de gældende trafikregler i de lande, du kører igennem, og husk at få din bil forbi værkstedet inden afgang. Din bil er ikke vant til at køre så lange ture, og hvis du vil undgå at stå med en kaput bil et eller andet sted dybt nede i Europa, så skal du tjekke den godt igennem inden afrejse.

Når det så er sagt – rigtig god tur! Og nyd nu alle de ekstra ferier, du kan tage på på baggrund af besparelserne fra Kinnans varmepumper.