Vil du gerne nyde en ferie i udlandet uden at skulle tænke over, hvor du spiser, eller hvor meget det vil koste dig? Ferieløsningen her hedder all-inclusive, hvilket betyder, at du bl.a. betaler for nogle eller alle dine måltider under ferieopholdet, når du bestiller din ferie. Det gør det nemmere at lægge feriebudget, så du ved, hvor mange penge du kan lægge til side til oplevelser i stedet for til service.

All-inclusive kan du få til ferier Sydeuropa over

Hvis du vælger en ferie med all-inclusive hos fx Travelmarket, kan du tage rundt i Europa, til Egypten og den Arabiske Halvø – alt efter hvilke ferier de står med i øjeblikket. Forenede Arabiske Emirater kan du fx være heldig at finde en dyr, men god ferie til, hvor prisen selvfølgelig er mere overskuelig ved afbudsrejser. Var det at se skønne Dubai noget for dig, kunne du med fordel vælge all-inclusive.

Spar penge på måltider under ferien

Ved all-inclusive sparer du ofte penge, da det at bestille alle dine måltider ad én omgang på hotellet gør, at du slipper billigere, end når du bestiller morgen-, middags- og aftensmad ved restauranter og caféer, du vilkårligt støver op. Om du reelt oplever en besparelse afhænger selvfølgelig af, om du er typen, der godt kan lide at få tre måltider, eller om du er på kur og blot spiser billig lavkaloriekost.

Badeferie ud til Middelhavet? Få en afbudsrejse

Har du haft en drøm om badeferie ud til Middelhavet? Så kunne du overveje en tur til Grækenland, Spanien eller Malta. Ved at vælge en afbudsrejse med all-inclusive gør du det nemt – og billigt – at komme af sted. Så hvis du kan tåle at rejse med kort varsel, er det løsningen for dig. Prøv derfor at tjekke muligheder – charterrejser til de skønneste strande og lækreste byer er inden for rækkevidde.