Det kan være, at du ønsker, at I skal have en ekstra god sommerferie til næste år, og derfor er du allerede gået i gang med planlægningen af, hvor I skal på tur. Men for at få den til at blive ekstra god, kan det også godt kræve, at du i løbet af året får sparet lidt flere penge op, end du får gjort normalt. Du er derfor på jagt efter nogle gode spare tips, og heldigvis er det altid en hjælp bare, at der bliver sparet på nogle områder. Det kan nemlig godt blive til et stort beløb i løbet af et helt år, og derfor er det altså værd at se på, om I ikke skal spare på nogle områder.

Mobilabonnementer

Det er et mindre beløb hver måned for hvert mobilabonnement, men hvis I alligevel betaler for 5 mobilabonnementer, og i ender med at gøre dem alle sammen billigere, så kan det blive til et stort beløb i løbet af året. Det er nemlig også sådan nogle steder, at du kan spare penge jo flere mobilabonnementer, der er et sted. Herudover betaler man ofte for en meget større pakke, end man egentlig har brug for, og det er derfor godt at være opmærksom på, om I overhovedet får brugt alt det, som i betaler for – bestil andre mobilabonnementer og læs mere om dem her.

Impulsindkøb

Kender du det, når du er taget ud at handle, mens du er sulten, og du kommer hjem med meget mere, end du egentlig behøver? Sådan kan det nemt gå, fordi man er lidt mere drevet af ens impulser, og så er det svært, når man er i en forretning fyldt med ting, som du egentlig har lyst til at spise. Det kan være godt at regulere disse former for impulskøb.