Halloween og fastelavn er de to årlige begivenheder, hvor man kan få lov at klæde sig ud, uden at det er underligt. Fordelen ved fastelavn er, at der ikke er noget tema at holde sig inden for grænserne af. Derimod er stemningen til halloween længerevarende, og det er også sjovt at klæde sig uhyggeligt ud.

Vær kreativ

Har du har holdt halloween hvert år, siden du var barn, og er du altid endt med at have næsten det samme kostume købt i Fætter BR som dine veninder? Så må i år være tid til at tænke ud af boksen. Hvis ikke du tænker kreativt, er det i hvert fald fedest, hvis du køber et kostume mere veludført end de tidligere års kostumer. Det kan du få brug for en idébank til, så tjek kostumeguiden.dk/halloween for inspiration. Kostumeguiden.dk kan du også benytte dig af i forbindelse med andre udklædningslejligheder.

Genbrug

Ikke alle er lige parate til at ofre en masse penge fra deres bankkonto på et kostume, der skal bruges én gang. Betaler dine forældre ikke længere og studerer du, kan det virke som spild af penge, når pengene i forvejen er små. Da er det ideelt at genbruge. Genbrug er allerede meget oppe i tiden. Du kan enten beslutte dig for at bruge penge til formålet denne ene gang og derefter genbruge dit kostume næste år. Selvom det føles bedre at have et nyt kostume på hvert år, er menneskerne til festen garanteret ikke alle de samme hvert år. Derfor er der sandsynligvis ikke ret mange, der lægger mærke til gentagelsen. Hvis du virkelig er i pengenød omkring oktober, kan du bruge din eksisterende garderobe. Det er for eksempel nemt at lave en hvid trøje til en ”blodig” trøje ved at komme rød maling, ketchup eller andet rødt på den. En sidste løsning kan være blot at købe et pandebånd.