Står du overfor, at du skal finde den perfekte gave til en børnefødselsdag? Så ved du, hvor svært det kan være. Der er mange faldgruber, og nogle gange kan det virke som om, at børnene ikke engang selv helt ved, hvad de ønsker sig. Skal man derimode købe en gave til et voksent menneske, så får man ofte en gennemarbejdet og prioriteret ønskeliste. Ofte kender man måske også personen bedre, så man kan freestyle. Det er der dog råd for, og er du stadig i tvivl, så læs med her og bliv inspireret.

I køkkenet som mor og far

Alle børn ser op til deres forældre. Børnene ønsker at være som dem, og det kan derfor være en ide, at du går i den retning med din gave. Et oplagt bud på en gave kunne derfor være legemad og legekøkken fra MamamemoEt legekøkken fra Mamamemo er en kopi af de voksnes køkken med køkkenudstyr, køkkeninventar og legemad. Børnene får derfor følelsen af, at de også kan lave rigtige ting, hvilket potentielt kan gøre dem meget stolte. Legetøjet fra Mamamemo er dansk designet og højeste kvalitet. Du kan derfor give legetøjet med god samvittighed, uden at du behøver bekymre dig om for eksempel farlige kemikalier i legetøjet.

En gave som holder i mange år

Afhængig af barnets alder, og hvor godt du kender barnet, så kunne du overveje at give en gave, som er langtidsholdbar. Er gaven til et barn i den nærmeste familie, så kan der være noget meget fint i dette. Her kunne man give et smykke som f.eks. en halskæde eller et armbånd. Måske er barnet for lille til at det helt forstår det her og nu, men på sigt vil smykket få affektionsværdi og barnet vil takke dig. Halskæden eller armbåndet vil indeholde mange minder om dig som giver og om barnets barndom. 

Er du helt på bar bund?

Er du helt på bar bund, så kan du overveje pengegaven. Det er dog den mindst sjove gave, og den kræver, at barnet har en forståelse for penge. Er barnet stort nok til dette, så giver pengegaven barnet mulighed for, at købe lige det det ønsker. Er barnet ikke stort nok, så kan det let falde til jorden. Så er det bedre, at du giver pengene til forældrene, og de så køber noget, så barnet har noget at åbne på dagen.