Grundig fødselsforberedelse giver en tryggere fødsel

Tiden som gravid er fyldt med spænding og glæde. Snart træder man ind i rollen som mor, og det er stort, uanset som det er først, anden, tredje, fjerde eller femte gang. En graviditet er dog ikke nødvendigvis kun fyldt med glæde. Bekymringstanker fylder nemlig meget hos mange gravide, og det er helt naturligt, hvis du også oplever det. Nogle mærker også, at tanken om den forestående fødsel gør dem nervøse – måske fordi de aldrig har prøvet det før, eller måske netop fordi de har prøvet det før og haft en hård oplevelse.

Med fødselsforberedelse i København får du hjælp til at navigere i din graviditet, samtidigt med at du også forbereder dig på den kommende fødsel. I København findes der mange forskellige former for fødselsforberedelse du kan deltage i. Dem kan du læse mere om herunder.

Fødselsforberedelse tvillinger – for dig, der skal have tvillinger

At være gravid med tvillinger giver ofte end lidt anden graviditet, end hvis du kun var gravid med én baby. Det kan også igangsætte andre typer af bekymringer, herunder om du overhovedet kan gå til terminen, om du kommer til at føde vaginalt eller med kejsersnit og hvordan du og din eventuelle partner skal håndtere livet med to nyfødte.

Fødselsforberedelse for par i København

Mange kommende forældre har et ønske om at gå til fødselsforberedelse sammen. Hvis dig og din partner også har dette ønske, er fødselsforberedelse for par helt oplagt for jer. Her vil I begge blive klogere på fødslens forløb, forskellige metoder til afspænding, smertelindring og vestimulering, hvilken betydning vejrtrækningen har undervejs i fødslen og hvordan den første tid med det nyfødte barn kommer til at fungere.

Hvor kan man gå til fødselsforberedelse i København?

Formålet med gå til fødselsforberedelse er, at du og din eventuelle fødselspartner bliver godt klædt på til den forestående fødsel, så I begge føler jer trygge når tiden er inde. Der findes mange forskellige udbydere af fødselsforberedelse i København, hvoraf apa er én af de udbydere, der har eksisteret i længst tid. De har mange forskellige hold at vælge mellem, herunder fødselsforberedelse for par, for førstegangsfødende, for flergangsfødende og for solomødre.