Blomster i randers

Dette indhold er sponsoreret 

Har i en baby på vej og skal planlægge en dåb eller navnefest? Ikke alle i dagens Danmark vælger at døbe deres børn, men vælger derimod at holde navne fester og fejre den lille ny på anden vis. Hvad i end ønsker for jeres barn, er der her samlet en huskeliste til planlægningen af barnedåb eller navne fester. 

Gæsteliste – hvem skal med?

Lige i øjeblikket er der ikke muligheder for større forsamlinger, dog har man en baby på vej, kan man forhåbentlig holde en større fest når tiden kommer. 

En gæsteliste er rigtig vigtig, da gæsterne netop er med til at gøre det til en god fest. Derudover, skal i også tage stilling til, hvor mange i vil have med og dermed størrelsen på festen. Nogle vælger at holde store barnedåb og andre vælger at holde det intimt med de nærmeste. I skal også huske at udvælge dem som skal med i kirken, hvis jeres barn skal døbes. Der bliver jo døbt flere børn samme dag og pladser i kirken er derfor begrænsede. Typisk vælges gudmor/far plus nogle få af de aller tætteste. 

Pynt

Festpynt behøver ikke være noget stort, det er dog sjovt med pynt og det er med til at skabe en festlig stemning. Det kan være alt fra konfetti til guirlander, til balloner, flag og bordpynt. Man kan også vælge at pynte op med barnets navn på balloner og bannere. 

Blomster er også ideelle som pynt. Flotte blomster pynter altid, derudover giver de giver et frisk pust og en sød duft. Der findes blomster og buketter til alle lejligheder, derudover har hver sin blomst sin egen betydning. I øvrigt, kan blomsterne matche pyntet og skabe en større synergi. I kan købe buketter og dekorationer hos jeres lokale blomsterforretning. Hvis i bor i Midtjylland kan i lokalt købe blomster i Randers i en hyggelig lille blomsterforretning. 

Mad og drikke

En fest skal selvfølgelig have mad og drikke, dog afhænger forfriskningerne af festen. Er det en større og længerevarende fest, er det en god ide at servere et ordentligt måltid mad for sine gæster, frem for boller og kage hvis festen er mindre. 

Buffet er altid en nem og god idé, da folk selv tager maden og der typisk findes noget til enhver smag. Vælger i en flere-retters menu, kommer dette til at koste mere og i skal tage stilling til at vælge retter, som alle kan lide. 

Derudover er kage og kaffe altid optimalt til en fest, især som dessert efter maden. 

Taler vi drikkelse, afhænger det igen af typen af fest og de mennesker der kommer til festen. Skal folk have mulighed for at drikke alkoholiske drikke? Eller skal drikkelsen kun være vand og sodavand?