legetøj geppel

Står du og mangler legetøj til familiens kære børn? Det kan være, du skal have købt et hav af julegaver, at der er en fødselsdag i den nærmeste fremtid, eller at du bare har lyst til at forkæle børnene med en dejlig overraskelse. Hvis det er tilfældet, kan du med fordel vælge at købe legetøjet hos Geppel. Geppel er Danmarks ældste legetøjsbutik, og her kan du finde alle former for legetøj.

Legetøjsideer til de mindste

Skal du finde legetøj til de allermindste, er bamser en rigtig god idé. For et barn er en bamse en ven, man kan have hele livet, og det gælder særligt for de bamser, man får helt tidligt i livet. Du kan også med fordel finde noget lejetøj, der aktiverer og skaber læring for børnene. Det kan være et puslespil med dyr eller figurer eller en rangle. Vælger du noget, der siger lyde, så sørg for at forhøre dig hos forældrene til barnet, hvis legetøjet ikke er til dit eget barn.

Legetøjsideer til de større

Til de større børn kan du vælge at give udklædningstøj og ansigtsmaling, som børnene kan bruge til at klæde sig ud i deres lege. Er barnet ved at nå skolealderen, kan du også med fordel give nogle af de ting, som barnet skal bruge i skolen. Du kan også give barnet nogle ting til indretningen af børneværelset eller legetøj, der kan bruges til vandleg i haven, når det bliver sommer.

Legetøj til de største

Jo ældre børnene bliver, des sværere er det at finde gode gaver til dem. Derfor kan du med fordel spørge de ældste, hvad de ønsker sig, eller hvad de interesserer sig for. Er de glade for kreativitet, kan du købe forskellige hobbyartikler, som malebøger eller perleplader. Er børnene til aktiv leg i haven, kan du købe havespil eller sjippetove. Er de glade for at være sammen med deres venner, så kan du give et sjovt brætspil, som de kan spille sammen. De fleste børn vil desuden blive glade for forskellig elektronik. Det kunne fx være et par gode høretelefoner eller et spil til deres spillekonsol.