sport

Leder I efter en fælles aktivitet, som hele familien kan være med i? Der er masser af muligheder for at blive inspireret og købe sportsudstyr online. Læs med her.

Tennis eller SUP paddling?

Det er fedt at være fælles om at dyrke sport og bevæge sig. Heldigvis findes der masser af spændende aktiviteter, som I kan være fælles om hele familien. Både børn og voksne. For eksempel er SUP eller Stand Up Paddling en sjov vandaktivitet, der går ud på, at man står op på et surfbræt og padler. I kan dyrke SUP de fleste steder i Danmark, hvor der er adgang til vand, som en fjord, et havnebassin, en sø eller ved kysten. Tennis er en anden sjov sportsgren, som I kan dyrke sammen som familie. Tennis kræver i modsætning til SUP ikke meget udstyr. Tennisketchere og bolde kan I for eksempel købe fra Tennisxpert i Sverige. I det hele taget er der en del penge at spare på at købe sit sportsudstyr online. Tennisudstyret kan nemt tages med overalt. Tag det for eksempel med på ferien og lej en tennisbane sammen.

Tag vandreskoene på

En superpopulær aktivitet for tiden er at gå. Alle tæller skridt i disse dage, og det kan faktisk være ret sjovt at vandre med hele familien. Køb gode vandresko eller -støvler til alle og gå i gang. Så nemt er det faktisk.

Start med en lille rute – så kan alle være med. Også de uøvede og børnene. Juster det gradvist op og gøre ruten længere eller varier den. Der er for eksempel forskel på at gå i skoven eller på en asfalteret rute i byen.

Det kan godt være en smule kedeligt for børn blot at vandre. Gør det sjovt for dem. Giv dem en skridttæller og gør det til et spil, hvor det gælder om at opnå et bestemt antal skridt på hver tur. Mange finder også motivation i at skulle gå et bestemt antal km hver uge, hver måned eller på et år.

Sørg for at der en belønning i sidste ende. For eksempel et særligt diplom eller en hjemmelavet medalje. Så bliver det pludseligt meget sjovere. Vandring er en super måde at opleve verden på. Overalt findes der fine vandreruter i forskellige landskaber og med masser af oplevelser. Gør det for eksempel til et mål, at I skal vandre alle de kendte vandreruter i Danmark i løbet af et år.