Kender du det md svedige håndflader ved tanken om at din baby skal have lavet pasfoto? Pasfoto baby får selv erfarne forældre til at vende sig i søvne af nervøsitet ved tanken om at baby skal have taget pasfoto.

Men faktum er at alle i Danmark, voksne, børn og babyer skal have et pasfoto, hvis de skal til udlandet.

Det kan være angstprovokerende for hvordan skal det ikke gå hos fotografen, når din baby ikke kan sidde stille, tænker du måske. Med IDfotos app kan du dog uden slippe for alle nervøse tanker angående pasfoto, da appen i al sin enkelthed går ud på, at du tager pasfoto til baby hjemme hos dig, så du er sikker på at baby sidder stille, ikke smiler eller griner og heller ikke græder eller skriger på det billede som den stakkels fotograf kan komme ud for. Med IDfotos app kan du nemlig tage billedet hvornår du vil hjemme i trygge rammer, når baby er glad og tilpas.

Du skal altså ikke ud af huset, og det, at du kan blive derhjemme, er det, der er IDfotos app store fordel for dig.

Sådan fungerer IDfotos app pasfoto baby

Det er meget nemt at lave pasfoto baby hjemmefra. Du installerer blot appen, og så guiderappen dig resten af vejen. IDfotos app vil tydeligt fortælle dig om det billede du har taget, er godkendt til pasfoto baby eller ej. Derfor skal du heller ikke være bekymret for om du får et ikke-godkendt pasfoto. Alle pasfoto baby tjekkes igennem af vores fotoeksperter, som sikrer at alt er som det skal være. Du kan nemt fjerne baggrund i appen, så du får en ren baggrund. Også selvom du måske står i køkkenet med din baby.

Alt efter hvilken levering du vælger, får du levret dit pasfoto baby i løbet af et par hverdage.

Fordele for dig når du skal lave pasfoto baby med IDfotos app:

  • Tag pasfoto derhjemme i vante rammer
  • Tag pasfoto mens baby er glad
  • Undgå turen ned til fotografen
  • Slip for det grimme pasfoto, du ikke selv er tilfreds med
  • Fjern nemt baggrunden på pasfoto baby i appen

Tag selv pasfotos baby og børn – nemt og billigt!

Kravene for pasfoto baby er helt de samme som til pasfoto voksne. For at pasfoto baby ikke skal blive en træls episode med gråd og tvang, så tag billedet selv. Mange børnefamilier benytter sig allerede af appen.

Du slipper for at skulle ud af døren med din baby og komme ind et sted, hvor de ikke plejer være som kan give utryghed. Du skal ikke kæmpe med et sovende eller grædende barn. Du tager bare billedet derhjemme, som når du ville tage et hvilket osm helst andet billede, mens der er ro på. Prøv også lægge baby på et tæppe og så tage billedet – i appen kan du fjerne baggrunden.