Dette indhold er sponsoreret

I nutidens digitale verden kan det være utrolig svært som forældre at følge med i, hvad der er nyt og trendy. Når alle dine børn har fået stukket en mobil og en laptop i hånden, så er det ofte vanskeligt at være i loopet med, hvad dine børn ser, og hvad de følger med i. Som forældre kan du ofte være bekymret for, hvilke kendte mennesker på internettet dine børn følger, og hvilken indvirkning, de har på dine børn. At pege på præcis, hvad diverse kendisser har af indflydelse på dine børn, er selvfølgelig svært. Ikke desto mindre, så kan vi give et godt bud på nogle af de internetpersonligheder, dine børn måske følger. Det er en uanet mængde af influencere, musikere, youtubere og andet på internettet, der fanger de unges opmærksomhed, så dette er blot et lille udsnit af potentielle bud. På https://www.kendte.dk kan du følge med i diverse kendisnyheder fra ind- og udland og måske få et større indblik i dine børns yndlingskendisser. Her er tre kendte personligheder, dine børn højst sandsynlig følger online.

Ninja

Richard Tyler Blevins, bedre kendt som Ninja, er en 29-årige gamer, der lever af at streame diverse videospil online. Han blev i sin tid kendt for at være yderst god til skydespillet Fortnight, der er ekstremt populært blandt den yngre del af befolkningen verden over. Ninja har en fortid i professionel e-sport og har i dag over 23 millioner følgere på Youtube, hvor han jævnligt lægger videoer op. Er din søn eller datter gaming-interesseret, så er der en god sandsynlighed for at, de kender ham. 

Addison Rae

Den kinesiske videoplatform TikTok er eksploderet henover de seneste to år. Platformen, hvor man laver korte, redigerede videoer, har avlet adskillige store teenagestjerner. En af de største er 19-årige Addison Rae fra Louisiana USA. Addison er en influencer, der blev kendt for små virale dansevideoer på TikTok, og hun har nu over 46 millioner følgere på platformen. Hvis dit barn har så meget som rørt TikTok, så er der en god sandsynlighed for, at de følger Addison Raes dansevideoer.

Kylie Jenner

Kylie Jenner er måske en af de mere kendte ansigter på denne liste for dig som læser. Kylie Kristen Jenner blev kendt fra reality-serien “keeping up with the Kardashians”, og hun har senere etableret sig som influencer og  succesfuld forretningskvinde med makeup-mærket Kylie Cosmetics. Med 183 millioner følgere på Instagram og et tidligere kendis-forhold med rapperen Travis Scott, så er der ingen tvivl om, at næsten alle fra dine børns generation er klar over, hvem Kylie Jenner er.