Hvem kunne ikke tænke sig at sætte tænderne i et lækkert, indbydende frokostbord bestående af alle de typer af smørrebrød, man overhovedet kan forestille sig? Det kunne vi i hvert fald. Faktisk løber vores munde i vand blot ved tanken. Eller måske du bare ønsker dig en utrolig nem og overskuelig, men samtidig delikat løsning til en frokost, hvor du og din familie får gæster? Nu er der ikke langt fra tanke til handling. Det er nemlig blevet muligt at få enkle, unikke og lækre smørrebrød i Århus fra restaurant Unico. 

Klassisk, dansk mad, der smager af mormors kærlighed

Alle har ret til gode måltider – det siger de i hvert fald hos Unico i Århus. Deres interesse ligger i at lave mad, der skaber og vækker minder hos spiseren. Mad, der tager udgangspunkt i det traditionsrige mormorkøkken, både hvad angår valg af råvarer, udarbejdelse af opskrifter og selvfølgelig, vigtigst af alt, mormors hemmelige ingrediens: kærlighed.

Alt sammen kan du opleve, hvis du køber smørrebrød take away hos Unico. De tilbyder sæsonaktuelle smørrebrød anrettet på surdejsbrød fra deres helt eget bageri. Derudover er der udelukkende tale om brug af lokale råvarer og frisk fisk fra Havnens Fiskehus. Alle deres smørrebrød er lavet helt fra bunden, og uanset hvilken variant du bestemmer dig for, smager de af både godt arbejde, omhu og selvfølgelig mormors kærlighed.

Mere end blot smør og brød

Selvom ordet måske indikerer, at der blot er tale om smør og brød, er der hos Unico tale og meget mere. Faktisk har anmeldere, der har prøvet deres smørrebrød udtalt, at Unico er kongen af smørrebrød. Der er altså flere, der mener, at Unicos enkle og helt unikke smørrebrød er hele oplevelsen værd. Faktisk tilbyder de også konceptet ’frokostbordet’, hvor du selv kan sammensætte dit drømmebord med lækre, klassiske danske smørrebrød, der matcher dine – og dine gæsters – ønsker.

Lad dine tænder løbe i vand med Unicos smørrebrødsudvalg

Unico tilbyder et bredt udvalg af smørrebrød. De har alt fra rørt og klassisk tatar, lun leverpostej, roastbeef og hønsesalat til rejemadder, laksetatar, sennepssild og kartoffelmadder. Alle toppet med lækkert, hjemmelavet garniture. Udover smørrebrød kan man også købe stjerneskud, pariserbøffer og søde sager, hvilket du selvfølgelig også kan bestille hjem til dit frokostbord. På Unicos hjemmeside kan du udforske deres udvalg af smørrebrød samt priser herpå. Yderligere kan du læse dig klogere på, hvordan og hvor du lægger din take away-ordre.