Ferietid! Har I styr på, hvad ferien skal stå på i år? Det kan være noget af et puslespil at få ferien til at gå op for en børnefamilie, så alle får en behagelig ferie. Skal I rejse ud, eller skal I blive hjemme? Hvad skal I bruge tiden på? Og hvordan organiserer I det hele? Få 3 gode råd til at planlægge den skønneste familieferie her.

Prioriter samvær og hygge

Det giver måske sig selv, men nogle gange kan ferier blive så forhastede, fordi man er opsat på at rejse til et nyt sted og opleve så meget som muligt, at man glemmer, at det vigtigste ved ferien er at nyde hinanden. Så et godt tip, når I skal planlægge jeres ferie, er at efterlade lidt rum og luft til bare at slappe af, være sammen, spille et spil, spise nogle gode middage sammen eller gå en hyggelig tur.

Sommerhusferie for familien med små børn

Ferie med børn kan være en udfordring, og her er det oftest langt nemmere for familien at leje et sommerhus, som børnene frit kan færdes i, og hvor I kan gøre, som I har lyst til på en måde, som man ikke altid kan, hvis man bor på hotel.

hold sommerhusferie med børn, hvis I holder af de hjemlige rammer, og hvis det er vigtigt for jer, at ferien er nem.

Rejs ikke væk, fordi alle andre gør

Sidste råd er at overveje, hvad I har lyst til. Det er kutyme at rejse i sommerferien, men hvis I et år eller to har det bedre med at blive hjemme i ro og mag og holde ferien i vante rammer, så gør det. På den måde nyder I også jeres næste rejse langt mere – fordi I så har lysten og overskuddet til det.