Næsten halvdelen af danske familier har en lille firbenet ven liggende under spisebordet derhjemme. Vi er et meget hundeglad samfund, og det er heller ikke unormalt, at en almindelig familie har mere end én hund. Der er så meget glæde ved at have en hund i familien, da den ubetingede kærlighed, som et dyr kan give, er livsbekræftende. Derudover kan en hund også være med til at skabe noget liv i huset, hvis børnene er flyttet hjemmefra, og huset pludselig virker tomt og stort. Selvom at det er dejligt at have hund, så medfølger der selvfølgelig også nogle begrænsninger og udfordringer blandt andet, når familien skal på ferie, hvor hunden ikke kan komme med.

Hunde internat ved Vejen

Alle os med hunde kender de berømte hundeøjne, som kan give utrolig dårlig samvittighed. De kan komme om morgen, når hele familien skal ud ad døren, og hunden derfor skal være alene hjemme. Det er nemlig aldrig sjovt at forlade sin hund, hverken for os mennesker eller for hunden selv. Hvis I skal på en ferie, hvor hunden ikke kan komme med, og I ikke har nogen i omgangskredsen, som kan passe den, så vil et Hunde internat være en oplagt mulighed. På et hunde internat bliver din hund passet godt på og socialiseret med mange andre hunde, hvilket er en rigtig god løsning, nu når den ikke kan være sammen med sin familie.

Et trygt sted

Man har hørt forskellige skræmmehistorier omkring dyreinternater, men der findes altså mange rigtige gode hunde internater i Danmark, også omkring Vejen. Er I en familie, der tager på mange turer og rejser meget, så kan et hunde internat blive et tryg sted for jeres hund at komme, da det er de samme mennesker, den møder, og i omgivelser som den kender. Så kan I også have ro i maven