Hvis du ønsker at planlægge en større rejse for familien, handler det faktisk bare om at beslutte sig for, hvilken destination, I gerne vil rejse til. Det kunne for eksempel være noget som det naturskønne Island. Læs videre her for at blive klogere på, hvad I kan opleve på denne tur til Island.

Oplevelser i Reykjavik

Hvis I har besluttet jer for at besøge Island, er det højst sandsynligt hovedstaden Reykjavik, som i vil rejse til. Dette er den største by i Island, er her er en masse forskellige ting, som I kan opleve på jeres rejse. I kan for eksempel tage på hvalsafari, hvor der vil være mulighed for at se både våge- og pukkelhvaler. Dette vil uden tvivl være en kæmpe stor oplevelse, som hele familien vil synes er enormt spændende.

Derudover kan I også besøge den blå lagune og tage en svømmetur i det varme vand. I kan også vælge at tage en dagstur til den gyldne cirkel, hvor I blandt andet kan opleve gejsere. Til sidst kan I også besøge vulkanen Meradalir og beundre det flotte landskab omkring denne. Der er altså rigeligt med ting, som I kan opleve, hvis I rejser til Reykjavik.

Pak det rigtige tøj

Når familien skal til Island, er det vigtigt, at der bliver pakket ordenligt tøj. Især hvis I ikke besøger Island i sommermånederne, hvor der godt kan blive mellem 10-15 grader om dagen, er det vigtigt, at I pakker noget godt og varmt tøj med i jeres kufferter.

Det gælder altså både regntøj, men også gode jakker samt tykke trøjer. Glem heller ikke at pakke nogle gode vandresko – der er nemlig mulighed for en masse vandreture i den smukke Islandske natur. Dette er altså guiden til familien, som skal på en enormt spændende og hyggelig familieferie på Island.