I takt med, at flere mennesker måtte blive hjemme sidste sommerferie, er der mange, der har fået øjnene op for, hvor dejligt det er at være i Danmark.

Danmark har utroligt meget at byde på, selvom det er et lille land. Danmark Det er et af de mest smukke og veludviklede lande i Europa, og der er noget for enhver smag.

Her får du nogle gode råd til, hvordan du kan holde en ferie i Danmark, som du sent glemmer, og sikkert vil gentage.

Nyd den danske natur

Danske natursteder er både smukke og meget afslappende. De fleste danskere elsker at tilbringe tid i naturen, og det er ikke svært at forstå hvorfor. De rolige omgivelser og den friske luft er med til at give en følelse af velvære, og man glemmer alt om hverdagens stress.

Der er masser af forskellige natursteder at vælge imellem i Danmark, og det er helt op til dig selv hvor du vil slappe af. Nogle foretrækker at gå en tur i skoven, mens andre foretrækker at sidde ved en sø eller havet.

Overnat udendørs

På grund af det milde klima der er i Danmark, er der rig mulighed for at gøre brug af campingområder og shelters. Særligt om sommeren, er der mange der nyder at overnatte udendørs.

Der findes mange shelters i Danmark du kan booke og tilbringe et par dejlige nætter i. Det er både noget for dig, der rejser alene rundt, men også noget, I sagtens kan lave som par eller familie.

Brug byen

Hvis du er mere til at tilbringe en ferie i en storby, kan du tage til København til Aarhus. Der er lækre hoteller, verdenskendte restauranter og en masse liv i gaden.

Danmark har altså alt hvad du kan ønske i din sommerferie.