Livet er fyldt med masser af gode minder og oplevelser, der kan huskes tilbage på resten af ens tid. Derfor handler det også om at omfavne alle de begivenheder og muligheder, der byder sig, således man får så meget ud af især sin ungdom som muligt.

Hvis det er noget, du synes, der lyder som værende en god ide, og du sidder og nikker anerkendende, så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med enten efterskolen, højskolen eller friskolen Isi.

Når læring og social aktivitet går hånd i hånd

Her er der nemlig tale om et sted, der netop værner om de gode oplevelser. Det betyder, at det her er alverdens muligheder for at skabe sit eget springbræt til resten af livet. Det er noget, der gør sig gældende med alt det faglige, der her på den mest effektive måde kan tillæres eller måske de mange aktive tiltag, der gøres til en normal del af hverdagen. En kombination af disse betyder nemlig optimale forhold til læring, idet både hjerne og krop aktiveres.

Dog skabes der her også venskaber for livet, og det betyder, at der dannes bånd, hvis lige det kan være svært at finde andre steder.

Et mere dannet og selvstændigt menneske

De unge mennesker, der melder sig ind og nyder op til 2 år på enten efterskolen, højskolen eller friskolen, vil også blive mere formede og dannede. De lærer at stå på deres egne ben, hvorfor de kommer ud som mere selvstændige mennesker, der er blevet bedre til at arbejde sammen, til at yde sympati og til at være en del af større, sociale sammenhænge.

Derfor kan det altid godt betale sig at nyde en tid på enten efterskole, højskole eller friskole. Det er en beslutning, som du aldrig vil komme til at fortryde at have taget.