Naturligt nok byder ingen dansk by på så meget kultur eller gode muligheder for handel som landets hovedstad. København er spækket med seværdigheder, den kilometerlange gågade Strøget, talrige videregående uddannelsesinstitutioner og god transport med S-tog, metro, bus og cykelstier Storkøbenhavn rundt. Disse løsninger gør det nemt at opleve hele storbyen.

Hvad end du har lejlighed i København, Frederiksberg eller Storkøbenhavns ydre bydele som Ballerup, Gentofte og Ishøj, vil du aldrig have lang tids rejse ind til centrum. Alle hovedstadens tilbud inden for kultur, natur, handel, uddannelse og erhverv står derfor direkte til rådighed.

Lejlighed i København er nøglen til utallige kulturtilbud

Kulturelt byder København på skønne solnedgange ved Nyhavn, hvis huses farvede fronter internationalt er den danske hovedstads kendetegn. Det Kongelige Bibliotek beliggende i Den Sorte Diamant på Slotsholmen er et af landets bedste og flittigt besøgt af studerende. Byen er desuden spækket med barer og spisesteder, der byder på evigt nye kulinariske oplevelser.

Er du til gammel arkitektur eller har en interesse for politik, falder det dig nok også naturligt at lægge vejen forbi Christiansborg, Rundetårn og Amalienborg. Alt dette er yderst beskedne eksempler på, hvad det at have lejlighed i København giver dig den daglige adgang til af tilbud.

Fantastiske muligheder for handel på Strøget og i centre

Handle kan du som sagt på Strøget, der spænder over gaderne Østergade, Vimmelskaftet, Nygade, Frederiksberggade og Amagertorv. Gaderne har alt inden for caféer, tøjbutikker, guldsmede, bogforhandlere og telekæder. Shoppecentre er hovedstaden også spækket med.

Find grønne lommer og flotte parker København over

Grønne lommer har hovedstaden masser af. I forlængelse af Statens Naturhistoriske Museum ligger Botanisk Have, mens Kongens Have ligger i tilknytning til Rosenborg Slot. Østre Anlæg er også en velbesøgt park, der i sin tid blev anlagt på voldterræn. Både Københavns Kommune og Storkøbenhavn som helhed rummer flere af disse grønne områder til dig, der elsker natur.