Hvordan gør du en rejse til Europas skønneste strande, kystbyer, øer og hovedstæder så billig som muligt? Hvis du er typen, der kan klare at tage af sted med kort varsel, er afbudsrejser oplagte. Men endnu billigere end en afbudsrejse er en afbudsrejse med all-inclusive. Dette vil sige, at du betaler for måltider og lign. service, før du tager af sted. Så sparer du penge på spontane restaurantbesøg.

Hvorfor skal du vælge all-inclusive?

Leder du efter all-inclusive-rejser, kan du finde dem hos Travelmarket, der både tilbyder all-inclusive til almindelige rejser og afbudsrejser. Selvom du selvfølgelig giver afkald på noget af den spænding, der er ved at finde spisesteder inde i byen, fordi du får alle eller de fleste måltider på hotellet, får du alligevel cuisine i topklasse. Ferien bliver nem at budgettere for, så du og familien kan slappe af.

Europa over er der all-inclusive-rejser at hoppe på, så du ved, der er taget hånd om maden.

Besøg de tyrkiske badebyer på en all-inclusive-rejse

Hvor kunne du tage hen i Europa, hvis du ønsker ferie med all-inclusive? I Tyrkiet kunne du fx være heldig at finde et godt tilbud i turistbyen Alanya ud til Middelhavet eller badebyen Kemer. Her får du rig adgang til varme briser, flot arkitektur og masser af skønne kulturoplevelser – ved siden af skønne badestrande med klart, blåt vand, der fint supplerer badeture i hotellernes swimmingpools.

Dvæl i Middelhavets subtropiske klima på en afbudsrejse

Du kunne også tage til øen Rhodos i Grækenland eller kystbyen Kolymvari på Kretas vestkyst, hvor der er skønne strande og klostre, så du får behagelige omgivelser at lade batterierne op i, uanset hvor du befinder dig. Hvis du higer efter Middelhavets subtropiske klima, så er den ikke længere, end at du finder dig en billig rejse. Og billige rejser kan du finde som afbudsrejser med all-inclusive.