Hvis du har planer om at rejse på ferie med dine børn, men du er i tvivl om, hvor ferien skal gå hen, så bør du læse med her. En familieferie kræver nemlig en del mere planlægning og forberedelse end en almindelig ferie med enten din partner eller et par venner. Det er ikke den letteste opgave at vælge en destination, som kan tilfredsstille og glæde alle generationer. Samtidig skal du også være opmærksom på, at ikke alle feriedestinationer er lige børnevenlige, så det kræver altså en del research inden afgang. Hvis du ønsker at springe let og elegant over en del af forberedelserne, så vil vi gerne hjælpe dig og komme med tre gode bud på børnevenlige rejsemål.

Strandferie i Grækenland

Grækenland er med sine mange forskellige øer en perfekt rejsedestination for en familieferie med børn. Hvis der er noget, de fleste børn virkelig elsker, så er det en strandferie, hvor de kan få lov til at boltre sig og slå sig løs i havet, bygge sandslotte på stranden og spise is i massevis. Hvis I rejser til Grækenland vil I netop være omringet af alt dette, for landet er proppet med skønne sandstrande, krystalklart vand og masser af sol. Samtidig tager det også kun 3-3,5 time at flyve til Grækenland, så dine børn kan heller ikke nå at kede sig alt for meget på flyveturen. Vi garanterer, at børnene vil elske Grækenlands afslappede atmosfære, fantastiske badestrande og alle de underholdningsmuligheder, der findes i Grækenland. I kan eksempelvis sejle ud og udforske vilde grotter, snorkle efter farverige fisk og spise masser af lækker græsk mad, som falder i de fleste børns smag.

Naturferie i Sverige

Sverige er faktisk kåret til at være ét af de bedste feriemål i Europa for familier med børn. Sverige byder nemlig både på børnevenlige naturreservater, sjove attraktioner og dyreparker med alle slags nordiske dyr. Sverige er især perfekt for børnefamilien, der elsker at være ude og lege i det fri. Samtidig byder landet også på mange andre sjove aktiviteter i børnehøjde, som ikke nødvendigvis behøver at foregå i naturen. I kan eksempelvis tage et smut forbi Astrid Lindgrens Verden i byen Vimmerby, hvor I kan gå igennem alle de magiske steder fra børnebøgerne og opleve karaktererne, der spilles af virkelige mennesker og går rundt blandt de besøgende gæster, imens de fremfører historierne live.

Madferie i Italien

En stensikker vinder hos både børn og voksne, når det kommer til feriedestinationer, er Italien. Italiens popularitet hos alle aldre bunder særligt i alt den lækre mad, der findes i landet. Fantastiske pizzaer, cremede pastaretter, gode vine, sprødt brød og kolde is er bare nogle af de specialiteter, som kun Italien kan finde ud af at lave i så høj en klasse. Samtidig byder eksempelvis hovedstaden Rom på seværdigheder, som de små også kan være med til. En attraktion som Colosseum kan få selv de mindst historieinteresserede børn til at blive fascineret af og interesseret i den romerske historie.