Hvis dit barn trænger til en pause efter folkeskolen, inden barnet skal fortsætte på en gymnasial uddannelse eller lignende, er et år på efterskole et godt valg. Et efterskoleår byder på et væld af muligheder for at prøve noget nyt, når det kommer til både fag og sociale oplevelser.

Hvis du leder efter en efterskole i Jylland, som har fokus på det gode liv og tætte fælleskaber, bør du kigge nærmere på en kristen efterskole. Sædding efterskole er din kristne efterskole i Jylland, hvor børn vil komme til at få venner for livet på tværs af forskellige skel. Dertil byder et efterskoleår på Sædding efterskole også på en lang række muligheder inden for det faglige, mens også rejser og sjove fester er en del af hverdagen på Sædding efterskole.

Oplevelser der gør de unge klar til livet

Det kan være svært for de unge at vælge en retning i livet, når de går gennem hele livet i det konventionelle skolesystem. Derfor er det godt med en pause efter folkeskolen, inden hele uddannelsesræset fortsætter.

Her tilbyder et år på efterskole en unik mulighed for at komme lidt væk hjemmefra, hvor livet kan sættes i perspektiv, og hvor dit barn kan prøve nye ting og lære nye sider af sig selv, så dit barn efter et år på efterskole får bedre forudsætninger for at vælge den rigtige retning i livet.

Der er mange valg at tage som moderne ungt menneske, men ved at prøve en masse nye og anderledes ting på en efterskole, vil dit barn langsomt nærme sig en levevej. Og hvem ved, måske opdager dit barn nogle helt nye sider af sig selv, som på sigt kan lede til en karrierevej?

Den personlige udvikling på en efterskole kan ikke sammenlignes med noget udenfor efterskolen, og derfor siges det, at et efterskoleår svarer til 7 års udvikling.