En læringsplatform kan hjælpe virksomheder med at udvikle eksisterende og nye medarbejdere. Digital læring i en læringsplatform giver unikke muligheder for at tilgå relevant uddannelsesmateriale on the go, uden at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. 

En digital læringsplatform er forankring af viden direkte gennem et mobilt device. Og det var især anvendt under corona, hvor muligheden for at mødes fysisk ikke var en mulighed. En læringsplatform kan være en ideel løsning til de arbejdsgivere der gerne vil udvikle sine medarbejdere med et fokuseret forløb der skaber bedre og stærkere medarbejdere.

En digital platform giver frihed under ansvar, hvor man nemt kan tilgå de rigtige værktøjer og få den viden, som er vigtig der hvor man står. Organisatorisk læring i en digital læringsplatform er et effektivt miljø for at give flere medarbejdere udvikling over tid. Det kan være et genialt onboarding værktøj som der kommes ind på senere i artiklen. 

Verdenskendt læringsplatform, Fuse, skaber mere læring

Blendit Learning forhandler Fuse er en anerkendt digital læringsplatform som giver optimale læringsforhold for medarbejdere. Som medarbejder har man behov for at udvikle sine færdigheder i en verden som er konstant udvikling. Med digital læring på mobilen og computeren kan du let tilgå relevant indhold, som kan styrke dine kompetencer. Det er både godt for arbejdsgiveren og den ansatte. 

Det gode ved en optimeret e-læringsplatform er, at man som bruger af platformen kan få løbende udvikling af sine kompetencer indenfor konkrete områder. Det er med til at holde dine ansatte skarpe, så man ikke mister vigtige elementer i sit virke. Med en smart e-læringsplatform er det muligt at få sine kurser og udviklingsværktøjer med på farten, så du ikke går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Digital læringsplatform til effektiv onboarding af nye medarbejdere

Med en digital læringsplatform kan man oprette intense læringsforløb som onboarding for at give medarbejderne en lettere igangsætning på det nye arbejde. Det er en professionel og genial løsning for virksomheder at tilbyde deres nyansatte. Det sparer både tid og giver en nemmere forståelse for sit arbejdsområde. Det er en smart måde hvorpå man kan spore medarbejdernes udvikling og forståelse for sit område. Kontinuerlig læring giver forretningsværdi for virksomheder i alle størrelser. Som modtager viden og læring bliver man ikke blot klogere man bliver også et styrket aktiv for den givne virksomhed. De får direkte kvalitet i hverdagen med et vidensniveau der styrkes betragteligt. 

LMS og LXP er vigtige elementer i den digitale læring 

Et learning management system og learning experience platform som Fuse giver den enkelte virksomhed mulighed for at tilrettelægge et uddannelsesforløb og leverer materiale der kan tages i brug direkte fra dag 1.