Interaktiv undervisnings udvikling vil løbe parallelt med SMART Technologies’ professionelt anvendelige storformatskærme, der allerede bruges i klasseværelser verden over. Læg oven i det, at tavlerne også kan bruges til konferencer eller kvartalsmøder i erhverv. Alt i alt finder du i skærme fra SMART Technologies en løsning, der erstatter den statiske tavle og projektor.

Styrk undervisningen med en skærm fra SMART Technologies

Konkret tæller fordelene ved brug af et SMART Board, at du kan gøre læring spændende ved fx at gøre PDF- og PowerPoint-filer til interaktive elementer, som elever eller andre brugere kan arbejde med – og ikke bare se på. Eleverne kan over smartphone eller tablet koble sig på et SMART Board, og omvendt kan underviseren give elever opgaver på deres mobile enheder.

SMART Boards kan du finde i forskellige serier. Her kan MX-serien fremhæves, der giver høj nøjagtighed, naturlig skriveoplevelse og simpel overgang fra lektion til whiteboard til browser. 6000S-serien er dyrere, men byder ind med avanceret sensorteknologi med egne muligheder.

Skaf den rette SMART software til storformatskærme

Når du handler storformatskærm fra SMART, skal du i øvrigt have rette software til de formål, du ønsker at bruge skærmen til. SMART Learning Suite er den mest nævneværdige, da dette program bruges ude på skoler, som har taget skærme fra SMART Technologies til sig. Udover det er der SMART Remote Management, der er relevant for såvel skoler som virksomheder, da programmet gør det nemt at tilslutte eksterne enheder, fx computere eller smartphones.

SMART Document Camera strømliner fildeling

Relevant tilbehør, når talen falder på SMART Boards, er et SMART Document Camera, der strømliner overførsel af materiale som billeder og videoer til storformatskærmen. Kameraet sørger effektivt for at gøre alskens mediefiler til læringsredskaber, eleverne kan tilgå digitalt.

Vil du løfte undervisning eller bestyrelsesmøder op på nyt niveau, så overvej SMART-skærme.