Søger du efter en videregående uddannelse, der giver mening for dig, tager din karriere i betragtning, og som kan omfavne og styrke dine behov? Så lyder en 3 årig HF som noget for dig! Men hvorfor er den 3 årige HF anderledes fra den 2 årige? Og hvorhenne kan man tage HF3?

HF på Vejen Gymnasium

I rolige omgivelser ligger det sydjyske gymnasium, Vejen Gymnasium. Tæt på de større byer, Kolding og Vejle og ikke langt fra dejlig natur, kan du tage din 3 årige HF. Gymnasiet tilbyder både HF-, HF3- og STX-uddannelsen, og de mange engagerede jævnaldrende, kan blive byggestenene til tre år med nye og tætte venskaber på tværs af årgange og uddannelser.

Når du vælger en 3 årig HF fremfor en 2 årig, får du et år mere til at udvikle dig, fokusere på faglighed, men med mere pusterum i hverdagen, så du kan få din ønskede uddannelse i dit tempo. HF er professionsorienteret, og det vil sige, at den passer perfekt til de engagerede elever, der søger en kort eller mellemlang videregående uddannelse – for eksempel en professionsbachelor.

Et spændende idrætsliv i Vejen

Er du vild med at få pulsen op, styrke din krop eller dyrke en sport, har vejen en idrætscenter, der er topmoderne! Spring i vandet i deres store svømmehal, få pulsen op og hele kroppen i bevægelse. Du kan også udfordre dig selv på klatrevæggen eller komme i zen på et yogahold.

Der er altså meget at lave ved siden af din uddannelse i Vejen. Med en 3 årig HF kan du have tid til at fordybe dig i det faglige indhold og i dine fritidsinteresser. Således kan du komme trygt og stærkt igennem din uddannelse, og blive klar til at gå dit drømmejob i måde med de helt rette kompetencer!