Måske har du nogle venner, der bare har været med dig hele livet. Måske kunne du godt trænge til at møde nogle nye bekendtskaber. Uanset hvad så ville det være svært at undgå at få venner for livet, hvis du tager på en springgymnastik efterskole. Her vil du nemlig komme til at leve og bo med andre unge som dig. Så hvis du trænger til at møde flere mennesker, skulle du måske give det en chance.

Venskaber, der holder

På en springgymnastik efterskole vil du komme til at møde en masse med samme interesser som dig. Det betyder, at du er helt sikker på, at I har noget tilfælles. På den måde er der altid noget at snakke om og noget at lave sammen.

Ved at dele dine interesser med andre så vil du også kunne blive endnu tættere med dem.

Når du bor og går i skole sammen med de samme mennesker, så vil I knytte stærke bånd til hinanden. I kommer til at lære hinanden at kende på godt og ondt. Derfor vil I også få venskaber, der måske er endnu dybere, end hvad du tidligere har prøvet.

Du kan derfor roligt overveje denne mulighed, når du er færdig på folkeskolen.

Dyrk din yndlingssport

Du skal selvfølgelig også tage dette valg, hvis du vil dyrke dine interesser. Er det netop noget med at bruge kroppen, så er dette oplagt.

Du behøver ikke nødvendigvis at have en masser erfaring på forhånd. Det kan også være et godt sted at lære en masse nyt. På den måde skal du altså ikke være bange for at kaste dig ud i noget helt nyt.

Hvis du allerede har styr på dine saltomortaler, så er der selvfølgelig også masser at lære for dig. Det her er nemlig det oplagte sted at blive endnu dygtigere end før.